Dáváte dýška?

Dáváte dýška, nebo si úpěnlivě necháváte vracet každú korunu?

Dřív, jakožto osoba nevýdělečně činná a osoba soustavně se připravující na povolání jsem dýška dávala opravdu jen zřídka. Ale od tej doby, co pracuji je dávám velmi často. Proč? Protože už jsem k tomu došla.

Nedáváš? Nedostaneš!

Poznáte obraz?


Máme doma moře let, přesněji řečeno od roku 1973, zajímavý a krásný obraz. Je na něm ztvárněno moře, řekla bych po bouři před rozbřezkem, kde v dáli svítí maják a v popředí vyráží loďka. Teda aspoň mi to tak připadá. Jako malou mňa ten obraz přitahoval a jako dospělú mňa přitahuje doteď.

Malá zoologická V



Dobře, dobře, tenhle článek měl být jako třetí, shodú okolností je až pátý. Zato sa v něm vyřádím. Dneska si pustím hubu na špacír a prozradím Vám pár srandiček ze zákulisí. Srandičky a perličky budu průběžně dopisovat. Možná napíšu článek číslo dvje.

Malá zoologická IV


Nazdar, zvířata! Měla jsem pro Vás připravený článek, a pěkný. Mohli jsme si dělat srandu z prodavaček, mohli jste sa dovědět, jak Verunka spustila požární poplach v nákupním centru, ale Vy né, Vy mě musíte masírovat v deset ráno, když ještě spím. Dnešní článek bude mít název:

Maximálně minimální

a na závěr Jak ňa bábrle trhla nervem