Zatopte černýma hadrama v táboráku, budú čarodějnice

A zase jsem si vzpomněla na naši milou hubatou Cirrat. Konkrétně jsem se zasnila nad jejím článkem o podpadcích.
Mě zase svědí v krku jiná věc. Nejnovější (tedy už ne nejnovější, pravda) trend: tend černých uplých teplákosilonek. Normálně bych to přešla se smíchem a přáním "příjemného dne", ale situace si už žádá činy.

Vadí mi dvě zásadní věci na našich "pouličních topmodelkách".


1. Černé pařáky za pětadvaceti stupňového horka. Nejen že jsem viděla už i "holé zadky" bez sukní nebo kraťasů obalené černou slátaninou, ale tu černú hrůzu si ženské nosí i v takém horku, jako je tu v Brně. Děvčata a dámy, vždyť sa vám ty vaše prdele zanítí! Copak nemáte rozum? Asi jste ještě neslyšely pojem: "mít vlka", co? Stojí Vám zato mít opruzenú, spařenú, bolavú prdel jen kvůli temu, že je to "trendy"?

2. I když je pravda že černá zeštíhluje, tak vězte, že Vaše tukové roury, co vám lezú z podzadku, by spíš potřebovaly vojenský výcvik. Děvčata, slečny a dámy, pokud máte nožiska jak slonice, ani černé elasťáky to nespasí. A tím, že si pod průhledné punčocháče vemete ještě tři-niti-v-řiti s výrazem nabušené samice, se sexuálním symbolem nestanete.

A jak to dělám já?
1. Místo, abych sa pařila na slunku, nechala si dobrovolně zapařit zadnicu, tak sundám elasťáky a vykročím si holýma nohama a s holú prdelí. To máte potom vidět ty uslintané chlapy! A kdeže jakési černé bazmek....
Výhoda: opálím si lejtka, nemám zapařenú prdel, nezdechám v šalině
Nevýhoda: musím si holit nohy

2. Když mám nožiska jak štýrská klisna, raději si vemu kalhoty nebo sukňu uměrné vhodnému střihu a mé postavě, než abych vystavovala na odiv krabatící se silonky pod záhyby tukových polštářů. Budete sa divit, aj také jsme viděla. A to si nedělám prču! Navíc, nohy to možná zůží, ale ta prdel..... A to su taky enem baba.
Pokusím se to vymalovat v obrázku, snad se mé umělecké já trochu trefí do mého "toho-co-mám-na-mysli" já.
Trendy, to je hezká věc, ale snad místo kopírování z časopisů a stránek, které zaručeně hlásájí "krásná" na všecky strany, je lepúší sa vystavovat v tom, v čem si připadám hezky a cítím se v tom normálně, je věc druhá. I baby krev a mliko sú krásné, když ze sebe nedělajú šaška.

A ano, su zaujatá proti černým pančuchám (a velkým prdelím). No a co?

4 komentáře:

  1. Taky nechápu co ty holky na těch pařákách vidí. Je zajímavé, že čím prdelejší holka, tím i kratší "sukýnka". Nechápu co tím sledují, protože to vypadá dost nechutně. A Němky obzvlášť.

    OdpovědětVymazat
  2. Si skvělá :-D

    No vidíš to, já černý roury nosím taky, ale aspoň nemám vrásy. A vlky taky ne. Zato jsem tak dokonale obalená tukem kolem dokola, že jít bez nich, měla bych docela slušný odřeniny...

    OdpovědětVymazat
  3. Jak už jsem řekla, Cirrat, i macenky sú krásné, když se umí nosit. A to s těma vlkama, to jsem opravdu viděla a ne jednou. Jedna taká slečna se tak urputně drbala na řiti, že jsem myslela, že si to plátýnko protrhne.

    A Pavle, máš pravdu. Kdyby ženské uměly být ženské, tak bys tohle nemusel psát. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vykouzlila jsi mi úsměv na tváři :-D Skvěle jsi to popsala.

    Opravdu, některé děvy jakoby neměli soudnost a to říkám jako módní ignorant. Po takovém "tuningu" buď vypadají jednoduše odpudivě, nebo jako z lehčích mravů. Každopádně je to síla, něco takového potkat.

    OdpovědětVymazat