Výhody pánských záchodů

Pánové, už sa Vám někdy stalo, že jste si šli do teho svého a narazili na rozevlátú holčinu, která vás pozdravila "nazdar" a šla dál, jako by si ani nespletla dveře? Věřte mi, nespletla.


Každý má určitý čuch na to, co je pro něj nejvýhodnější. No a já raději chodím na pánské záchodky. Z několika hlavních důvodů:

1. Na pánských záchodcích sa nikdy nedostanete do fronty.
2. Na pánských záchodcích nikdy nedojde mýdlo.
3. Na pánských záchodcích nikdy nedojde hajz... ehm toaletní papír.
4. Na pánských záchodcích sú čistější kabinky než na dámských.
5. Na pánských záchodcích jste (jako žena) hlavním středem pozornosti.

Čeho sa týkal můj nejnovější výzkum? Zjistit, jak sa zachovají muži, když do jejich typycky chlapského revíru příjde ženská.

Chodila jsem na pánské záchodky tak dlúho, že možu říct, že 98% mužů nereaguje negativně. Dnes už ani nikam jinam nechodím (z výše uvedených důvodů). Chcete-li sa vyhnout negativním reakcím, musíte k prvnímu šoku pány ještě překvapit.
První šok je vždy způsoben vniknutím "vetřelce" na pánské záchodky. Tento šok se dá nejlépe a nejvkusněji předejít jednoduchým úsměvným:
"Zdravím!"
Ti, kdož majú řádnú (moravskú) náturu, tzv. ranaři, možou k úsměvavému a klidnému "zdravím" připojit také mrknutí oka. Ručím vám za to svým krkem, jak mám jen jeden, že tím pány natolik odzbrojíte, že sa sotva zmohou na opětování "zdravím" natož na nějaký protest.

Velice často sa mi stávalo, že jen mým zjevem na záchodcích a naprosto asertivním "zdravím" jsem připoutala pány k místu střetu a i po tom, co jsem vylezla z kabinky, stáli jako opaření. Své ahoj, nazdar, či zdravím připojovali nejčastěji až po tom, co mi zklouzkli z výstřihu a těsně před tím, než jsem odešla.
Dostala jsem pár nabídek na rande. Takže děvčata, pokud jste zapomněly peněženku doma a máte hlad, zajděte si zalovit na pánské záchodky. Zatím je tam chlapů ještě dost.

2 komentáře:

  1. Taky chodím na pánské, ale jenom v nouzi nejvyšší, a to poté co si páni u pisoárů načůrali po mém vstupu na boty. :D

    Tady jsou toalety unisex, tak musím stát jako trubka ve frontě.

    OdpovědětVymazat