Veselý Elf, ukecaný Skřet a ožralý Trpaslík...




 ...zpívali na Konečného náměstí 
a rozdávali kořalku kolemjdoucím

Alkoholem posilněné fantasy bytosti obveselovaly bezdomovce a další noční opozdilce velikonočními koledami a rozlévaly jim zbytky alkoholu o různé tvrdosti, který už nedokázaly vypít. Poté se snažily přelézt plot do botanické zahrady, ale ztěžklí slivovicí (po domácku robenou) a třeskutým mrazem se jim tento počin zcela nepovedl. 

Větší Elf vysadil menšího Trpaslíka na plot, ten se tam šprajcnul a nemohl dolů. Po patnáctiminutovém snažení se jeho fantasy druhům povedlo dostat Trpaslíka zpět na vratkú zem. Ukecaný skřet, který ve svem stavu dokázal okomentovat i neokomentovatelné, ještě skákal pro spadlú Trpaslíkovu čepicu.
Incident sa odehrával v noci ze soboty na nedělu. Skřet doprovázel svého druha Trpaslíka skoro až domů, Elf si šel vlastní cestou. Skřet a Elf to přežili bez újmy, ale Trpaslík to zase všechno obs*al. 

 (Slavili Trpaslíkův úspěšně složený zápočet z anatomie a narozeniny Skřetovy.)

10 komentářů:

  1. Myslím, že Elf je jediný normální :D

    OdpovědětVymazat
  2. To tedy rozhodně není, páč invaze na botanickú zahradu a zpívání velikonočních koled byl jeho nápad. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tam je botanická zahrada? :-D To jsem vůbec nevěděla a to jsem tam víc jak měsíc jezdila každou neděli na kurz. Ale říkala jsem si, co je to tam za zahradu :-D
    Takže jsi měla narozeniny?

    OdpovědětVymazat
  4. Ne, já su ten chudáček Trpajzlík.

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji Ti dobré Vánoce(viz můj blog) a také hodně pohody. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. XD XD
    Tak podomácku vyrobenou? A není to, náááhodou, zakázané? :D

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj,nahodou sem narazila na tvůj blog a mám dotaz ...dá se ta škola zvládat nějak normálně nebo to je jenom o učení a pravý studentský život vůbec neexistuje ? ...abych kdyžtak věděla jestli nemám změnit svůj původní záměr a nejít radši na jinou VŠ =D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, no abych tak pravdu řekla. Je to zabijárna. Jsi-li z gymnázia, tak prvák pro tebe bude lehký, vydrbávačka bude v druháku a třeťáku a budeš muset zabrat později. Jsi-li ze střední veterinární, tak prvák bude těžší než maturita, druhák bude zabijárna, třeťák taktéž těžký, ale jak už se dostaneš dál, tak by to mělo být relativně v pohodě. Je to jediná VŠ s tímhle zaměřením, a oni to moc dobře vědí. Vydrbávat s Tebú budou v každém ročníku. Takže jestli chceš pravidelně vymetat hospody a zábavy, nechoď sem. Jestli v budoucnu nechceš vykonávat tohle povolání, nechoď sem. Ale když zabereš, tak nemusíš být úplně odříznutá od světa ;-) Musíš se průběžně učit téměř na všechny předměty, taková anatomie, chemie, histologie, biochemie, biologie, zoologie, patofyzika apod... To není prdel.

    OdpovědětVymazat
  9. PS: Kdo je šikovný, zvládá obojí ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. tak díky za info =)...a ještě jedna otázka když vystuduju veterinu v ČR můžu pak pracovat i mimo ČR ?

    OdpovědětVymazat