Na Kittanyu odkazuje Wikipedie!

Oj, jaká to čest být odkazem reference z Wikipedie! A dokonce číslo jedna. No totok, no schválně sa podívejte: Chlup (zoologie). Moje přepracovaná verze z přednášky pana docenta Tichého mi zajistila celý přejatý odstaveček o původu chlupu. aké mám své místo v odstavci Zajímavosti, kdy jsem chtěla naznačit, že  používání špatných mycích prostředků k mytí psa je nevhodné hlavně kvůli ničení ochranné vrstvy, která obdává jejich srst. Ještě tak uplatnit své nabyté znalosti přímo na zkoušce a bude to bomba.

Vážení čtenáři, vězte, že čtete seriózní plátek vyšinutého veterinárního medika, od kterého kopíruje... ehm přejímá články i tetička Wiki. Víte, co vy máte za poklad? Až to dodělám, budou to komletně vypracované otázky ke zkoušce z Histologie a embryologie. A humánní medici, moc se neksichtěte, vy totiž probíráte úplně stejně.

Tedy, tato informace mi vlila novú krev do žil, to zase musím něco chytrého přepracovat.  A samozřejmě děkuji panu docentu Tichému za bezvadné přednášky, bez něj by to nešlo.

Chlupy neholit!

5 komentářů:

  1. Tak ty jsi slavná! Nepřemýšlíš nad tím přejmenovat se na Wikittanyu? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Wikittanya? :-D Ale jeden článek korunu nesadí. V každém případě mám rozpracované další čtyři články, jen mít chvíli čas. Snad to stihnu ještě do zkoušky zpracovat celé.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to velká gratulace! Teď už si jenom osvojit manýry slavných :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mně tam chybí foto chlupaté autorky :-)
    PS: jak žiješ?
    Nicolas007

    OdpovědětVymazat